top of page

Meny

Take away: ring 95 30 21 01

BRIE BLINGS                          kr 165,-   (152,-)

bacon, eple, brie

G,ME,SM

​​
 

CLUB SANDWICH                   kr 180,-   (165-)
kylling, bacon, tomat, aïoli
G,E,SE,SM

​

​​

KYLLINGSALAT                      kr 175,-   (161,-)
mango, cous cous, fetaost, 
cashewnøtter, mango- & currydressing

G,ME,SY,SE,E,CA,PE

​

​​

KARBONADE BLINGS           kr. 190,-  (175,-) 
dobbel karbonade, kremet
sopp og 
tyttebærrømme.
Enkel karbonadeblings:         kr. 160,-  (147,-)

​E,G,ME,SE,SM

​

​

REKESMØRBRØD                  kr 175,-  (161,-) 
kokt egg, reker, majones, syltet rødløk                          
G,E,S,SE​​

VEGETAR                                          kr 165,-    (152,-)

Mango, cashewnøtter, fetaost, krydder-couscous, granateple, agurk, tomat, gresskarkjerner, kikerter, mango/currydressing

G, ME, SY, SE, E, PE

​

VEGANSK                                        kr 165,-    (152,-)

Mango, cashewnøtter, krydder-couscous, agurk, tomat, granateple, gresskarkjerner, kikerter, balsamico/olje dressing  
CA, G,PE

​

BARNE BLINGS  

- leverpostei & bacon   

- ost & skinke               

- karbonade 

SKAGENRØRE
med reker, røkelaks, dill & krepsehaler
Serveres med syltet rødløk og sitron,
på steinovnsbakt brød 
 

​​

            kr 175,-   (161,-)
​

         Allergener: 
       ME, E, F, B, S, SE, G(hvetemel, rug, havre), 

Brie.jpg

Har du allergier?
I de fleste rettene kan allergener fjernes, gi oss beskjed hva du ikke tåler. 
Vi har hjemmebakt, glutenfritt brød 


Forkortelser for allergener markert med:
G: Gluten: hvetemel, rug, bygg, havre, ME: Melk, S: Skalldyr, F: Fisk, C: Selleri, SE: Sennep, B: Bløtdyr,
CA: Cashewnøtter, E: Egg, V: Valnøtter, H: Hasselnøtter, P: Pistasjnøtter, M: Mandler, SY: Soya,
SM: Sesam, PI: Pinjekjerner, SU: Sulfitt, PE: peanøtter

 

foto: H2W Studio 

Storgata 61, Vestfossen
Tlf:  
95 30 21 01 
post@sjokoladesalongen.no

  • Facebook Grunge
  • Instagram Grunge

FØLG OSS
 

ÅPNINGSTIDER

Tirs- fre   10 - 16
Lør          10 - 15

bottom of page