SJOKOLADEKULER

Vår sjokolade baseres på gode råvarer og den beste belgiske, italienske og franske sjokolade.

Konfekten vi lager er ferskvare og vi bruker ingen form for konserveringsmidler. 

Herlige sjokoladebiter med silkemykt fyll..

Vi lager sjokoladekuler med mange spennende smaker. Noen er alltid med, og andre bytter vi litt etter sesong. 

Her er alle våre sjokoladekuler. Allergenoversikt finnes nederst på siden. 

Håper du finner en - eller flere som faller i smak. 

 

NB! Noen ganger går det ei kule varmt og vi har ikke alle slag inne. 
Vennligst send oss en bestilling dersom du vet hva du ønsker og antall, så kan vi pakke det klart.  

After Eight

En klassiker!

Mørk sjokolade 57% med peppermyntedråper rullet i bitter kakao.

Barnas favoritt

Myk, mild melkesjokolade med biter av seigmenn og nonstop!

Brunost & Blåbær

Belgisk Gold sjokolade

(karamellisert hvit sjokolade med salt) og hint av G-35 brunost rullet i blåbærpulver

Bringebær Lakris

Lokale, deilige bringebær

i skjønn forening med

dansk rålakris og en

skvett bringebærlikør

Honning & Chili

Halvhissig sak med honning fra flittige bier fra Modum og spicy chili.

Karamell havsalt

Alles nye favorittsmak; myk fløtekaramell med havsalt fra Gossen i Møre og Romsdal

Kirsebær & Lakris

Caraîbe 66% fra Valrhona, perfekt til syrlig frisk kirsebær fra Bagstevold Gård og dansk rålakris.

Kokos & Lime

Kokos, kokos og kokos! Røsta kokos, kokosmelk og kokosrom, med et hint av friskt limeskall

Lakris & Peppermyntekaramell

Ett lag peppermynte-

karamell og ett lag ganache

på rålakris og salmiakksalt.

Smak fra seieren i Årets Konditor '17 

Nougat

Klassisk belgisk favoritt: laget på karamellisert hasselnøtt-og mandelpure og belgisk melkesjokolade.

Pasjonsfrukt

Ahh, pasjonsfrukt.. Søt, syrlig og frisk på en gang! En tropisk favoritt, selvsagt  med 90 talls hiten Passôa 

Sitron

Frisk og syrlig stronganache, med skall og saft fra økologiske sitroner. Og selvsagt Limoncello!

Tiramisu

Det beste fra Italia:

Marsala, kruttsterk espresso, mascarpone og hvit sjokolade fra Lombardia.

Vanilje & Matcha te

Ville mengder Bourbon vanilje, hvit sjokolade og knallgrønn, aromatisk  Kinesisk Matcha te. Rullet i hjemmelaget vaniljesukker.

Epleslang

Nabo på ferie=Tonje på slang! Perfekt modne aroma epler med syre og sødme bakt med Bagstevold eplemost

Jordbær & Champagne

Beste av det beste! Søtsyrlige Eiker jordbær og eksklusiv fransk Mumm rosè champagne lager fest i munnen.

Lakris

Vår bestselger- og det er lett å skjønne! Silkemyk ganache med rålakris fra Johan Bülow og ørlite salt.

Nougat Bringebær

En litt friskere og syrligere variant enn kun nougat, med lokale bær (Spæren Gård) og litt bringebærlikør.

Snickers

Salt og søtt! Salte, finhakkede og røstede peanøtter i en ganache på karamellsjokolade. Rullet i sprø maiscrisp.

Whiskey Sour

Konditorens favorittdrink: Ett lag syrlig og frisk sitron-ganache og ett lag mørk, og dyp Skotsk Whiskyganache.

Smak fra seieren i Årets Konditor '17

Allergenoversikt 
KONTAKT OSS

 

Tlf: 95 30 21 01

post@sjokoladesalongen.com

FOLLOW US
  • Facebook Grunge
  • Instagram Grunge

Tirsdag:   kl. 10:00 -16:00
Onsdag:  kl. 10:00 -16:00

Torsdag:  kl. 10:00 -16:00

Fredag:    kl. 10:00 -16:00
Lørdag:    kl. 10:00 -15:00