Avenir Light er en ren og stilfull ofte foretrukket av designere. Den er lett å lese, og et godt fontvalg for titler, paragrafer og mer.

Sjokoladekuler

Vår sjokolade baseres på den beste belgiske og italienske sjokolade og råvarer av høy kvalitet.


Konfekten vi lager er ferskvare og vi bruker ingen form for kunstige konserveringsmidler. 
Herlige sjokoladekuler med silkemykt fyll.. Sjokoladekulene kommer i mange smaker, med mye kortreist innhold. Noen er alltid med, og andre bytter vi litt etter sesong.

Mye av bærslagene som er i kulene kommer fra gårder i og rundt Vestfossen, eks. bringebær fra Spæren Gård, jordbær fra Fiskum, kirsebær fra Bagstevold Gård og epler fra naboen! 

For at sjokoladen skal holde seg fersk lenger er det best å oppbevare den på et litt kjølig sted eller i kjøleskap.
 

Allergener

for alle kulene.
TRYKK HER

En klassiker! Mørk sjokolade 57% med peppermyntedråper rullet i bitter kakao
Myk, mild melkesjokolade med biter av seigmenn og nonstop!
Lokale, deilige bringebær i skjønn forening med dansk rålakris og en
skvett bringebærlikør
Belgisk Gold sjokolade
(karamellisert hvit sjokolade med salt) og hint av G-35 brunost, rullet i blåbærpulver
Nabo på ferie = Tonje på slang! Perfekt modne aroma epler med syre og sødme bakt med Bagstevold eplemost
Halvhissig sak med honning fra flittige bier fra Modum og spicy chili
Beste av det beste! Søtsyrlige jordbær fra Eiker og eksklusiv, fransk Mumm rosè champagne lager fest i munnen
Caraîbe 66% fra Valrhona, perfekt til syrlig frisk kirsebær fra Bagstevold Gård og dansk rålakris.
Alles favorittsmak; myk fløtekaramell med havsalt fra Gossen i Møre og Romsdal
Kokos, kokos og kokos! Røsta kokos, kokosmelk og kokosrom, med et hint av friskt limeskall
Vår bestselger- og det er lett å skjønne! Silkemyk ganache med rålakris fra Johan Bülow og ørlite salt.
Klassisk belgisk favoritt: laget på karamellisert hasselnøtt-og mandelpure og belgisk melkesjokolade
En litt friskere og syrligere variant enn kun nougat, med lokale bær fra Spæren Gård og litt bringebærlikør.
Ahh, pasjonsfrukt.. Søt, syrlig og frisk på en gang! En tropisk favoritt, selvsagt med 90 talls hiten Passôa
Salt karamellfyll + popcorn infusert ganache utgjør ei lita festkule som vi digger
Frisk og syrlig sitronganache, med skall og saft fra økologiske sitroner. Og selvsagt Limoncello!
Salt og søtt! Salte, finhakkede og røstede peanøtter i en ganache på karamellsjokolade. Rullet i sprø maiscrisp
Ett lag peppermynte
karamell og ett lag ganache på rålakris og salmiakksalt.
Smak fra seieren i Årets Konditor '17
Det beste fra Italia:
Marsala, kruttsterk espresso, mascarpone og hvit sjokolade fra Lombardia.
Ville mengder Bourbon vanilje, hvit sjokolade og knallgrønn, aromatisk Kinesisk Matcha te. Rullet i hjemmelaget vaniljesukker
Tonjes favorittdrink: Ett lag syrlig og frisk sitronganache og ett lag mørk, og dyp Skotsk whiskyganache.
Smak fra seieren i Årets Konditor '17
Show More

KONTAKT OSS
95 30 21 01 

post@sjokoladesalongen.com

 

  • Facebook Grunge
  • Instagram Grunge

FØLG OSS
 

ÅPNINGSTIDER: 

Tirsdag - fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 15