
Sjokoladekuler
Vår sjokolade baseres på den beste belgiske og italienske sjokolade og råvarer av høy kvalitet.
Konfekten vi lager er ferskvare og vi bruker ingen form for kunstige konserveringsmidler.
Herlige sjokoladekuler med silkemykt fyll.. Sjokoladekulene kommer i mange smaker, med mye kortreist innhold. Noen er alltid med, og andre bytter vi litt etter sesong.
Mye av bærslagene som er i kulene kommer fra gårder i og rundt Vestfossen, eks. bringebær fra Spæren Gård, jordbær fra Fiskum, kirsebær fra Bagstevold Gård og epler fra naboen!
For at sjokoladen skal holde seg fersk lenger er det best å oppbevare den på et litt kjølig sted eller i kjøleskap.

En klassiker! Mørk sjokolade 57% med peppermyntedråper rullet i bitter kakao SY, ME

Myk, mild melkesjokolade med biter av seigmenn og nonstop! SY, ME, G (hvetestivelse)

Lokale, deilige bringebær i skjønn forening med dansk rålakris og en skvett bringebærlikør SY, ME

En litt friskere, syrligere variant enn kun nougat, med lokale bær fra Spæren Gård og litt bringebærlikør SY, ME, MA, HA, E

Belgisk Gold sjokolade (karamellisert hvit sjokolade med salt) og hint av G-35 brunost, rullet i blåbærpulver SY, ME

Spanias nasjonal-dessert. Creme Brulees spanske fetter, tilsmakt Ceylon kanel og appelsin SY, ME

Halvhissig sak med honning fra flittige bier fra Modum og spicy chili SY, ME

Beste av det beste! Søtsyrlige jordbær fra Eiker og eksklusiv, fransk Mumm rosè champagne lager fest i munnen SY, ME

Alles favorittsmak; myk fløtekaramell med havsalt fra Gossen i Møre og Romsdal SY, ME

Caraîbe 66% fra Valrhona, perfekt til syrlig frisk kirsebær fra Bagstevold Gård og dansk rålakris SY, ME

Vår bestselger- og det er lett å skjønne! Silkemyk ganache med rålakris fra Johan Bülow og ørlite salt. SY, ME, MA, E

Klassisk belgisk favoritt: laget på karamellisert hasselnøtt-og mandelpure og belgisk melkesjokolade SY, ME, HA

Ahh, pasjonsfrukt.. Søt, syrlig og frisk på en gang! En tropisk favoritt, selvsagt med 90 talls hiten Passôa SY, ME

Ett lag peppermynte karamell og ett ganache på rålakris og salmiakksalt. Smak fra Årets Konditor SY, ME

Salt karamellfyll og popcorn infusert ganache utgjør ei lita fest- kule som vi bare digger SY, ME

Frisk og syrlig sitronganache, med skall og saft fra økologiske sitroner. Og selvsagt Limoncello! SY, ME

Salt og søtt! Salte, finhakkede og røstede peanøtter i en ganache på karamellsjokolade. Rullet i sprø maiscrisp SY, ME, PE, G(hvetestivelse)

Det beste fra Italia: Marsala, kruttsterk espresso, mascarpone og hvit sjokolade fra Lombardia SY, ME

Ville mengder Bourbon vanilje, hvit sjokolade og knallgrønn, kinesisk Matcha te. Rullet i hjemmelaget vaniljesukker SY, ME

Tonjes favorittdrink: Ett lag syrlig, frisk sitronganache og ett lag mørk med Skotsk whiskyganache. Smak fra Årets Konditor SY, ME