SJOKOLADEKULER

Vår sjokolade baseres på gode råvarer og den beste belgiske, italienske og franske sjokolade.

Konfekten vi lager er ferskvare og vi bruker ingen form for konserveringsmidler. 

Herlige sjokoladebiter med silkemykt fyll..

Vi lager sjokoladekuler med mange spennende smaker. Noen er alltid med, og andre bytter vi litt etter sesong. 

Her er alle våre sjokoladekuler. Allergenoversikt finnes nederst på siden. 

Håper du finner en - eller flere som faller i smak. Nyt!

 

NB! Noen ganger går det ei kule varmt og vi har ikke alle slag inne. 
Vennligst send oss en bestilling dersom du vet hva du ønsker og antall, så kan vi pakke det klart.  

After Eight

En klassiker!

Mørk sjokolade 57% med peppermyntedråper rullet i bitter kakao.

Bacon

Sjokolade er godt! Bacon er godt! Sjokolade+bacon = perfect match. Bør prøves!

Baileys

For Baileyselskeren! Mye av
fløten er byttet ut med den irske favoritten for maks smak!

Barnas favoritt

Myk, mild melkesjokolade med biter av seigmenn og nonstop!

Eggelikør

Hvit sjokolade ganache med god eggelikør, overdrysset med tørket tranebær

Brunost & Blåbær

Belgisk Gold sjokolade

(karamellisert hvit sjokolade med salt) og hint av G-35 brunost rullet i blåbærpulver

Epleslang

Nabo på ferie=Tonje på slang! Perfekt modne aroma epler med syre og sødme bakt med Bagstevold eplemost

Bringebær Lakris

Lokale, deilige bringebær

i skjønn forening med

dansk rålakris og en

skvett bringebærlikør

Honning & Chili

Halvhissig sak med honning fra flittige bier fra Modum og spicy chili.

Karamell havsalt

Alles nye favorittsmak; myk fløtekaramell med havsalt fra Gossen i Møre og Romsdal

Kirsebær & Lakris

Caraîbe 66% fra Valrhona, perfekt til syrlig frisk kirsebær fra Bagstevold Gård og dansk rålakris.

Kokos & Lime

Kokos, kokos og kokos! Røsta kokos, kokosmelk og kokosrom, med et hint av friskt limeskall

Jordbær & Champagne

Beste av det beste! Søtsyrlige Eiker jordbær og eksklusiv fransk Mumm rosè champagne lager fest i munnen.

Lakris

Vår bestselger- og det er lett å skjønne! Silkemyk ganache med rålakris fra Johan Bülow og ørlite salt.

Lakris & Peppermyntekaramell

Ett lag peppermynte-

karamell og ett lag ganache

på rålakris og salmiakksalt.

Smak fra seieren i Årets Konditor '17 

Nougat Bringebær

En litt friskere og syrligere variant enn kun nougat, med lokale bær (Spæren Gård) og litt bringebærlikør.

Popcorn & karamell

Salt karamellfyll og popcorn infusert ganache utgjør ei lita fest- kule som vi bare digger.

Mandarin & Multer

To av julens klassiske smaker sammen, det utgjør en herlig og smaksrik kombinasjon. Søt og frisk.

Pasjonsfrukt

Ahh, pasjonsfrukt.. Søt, syrlig og frisk på en gang! En tropisk favoritt, selvsagt  med 90 talls hiten Passôa 

Safran

Kongen av krydder, særegen og eksklusiv. Safran marinert i likør og tilsatt i en slikemyk ganache.

Nougat

Klassisk belgisk favoritt: laget på karamellisert hasselnøtt-og mandelpure og belgisk melkesjokolade.

Pepperkake

Myk melkesjokolade ganach med skikkelig pepperkakesmak, rullet i knuste, hjemmebakte pepperkaker

Sitron

Frisk og syrlig stronganache, med skall og saft fra økologiske sitroner. Og selvsagt Limoncello!

Snickers

Salt og søtt! Salte, finhakkede og røstede peanøtter i en ganache på karamellsjokolade. Rullet i sprø maiscrisp.

Vanilje & Matcha te

Ville mengder Bourbon vanilje, hvit sjokolade og knallgrønn, aromatisk  Kinesisk Matcha te. Rullet i hjemmelaget vaniljesukker.

Tindved

Også kalt " Nordens Pasjonsfrukt". En unik og spesiell smak, herlig i lag med melkesjokolade

Tiramisu

Det beste fra Italia:

Marsala, kruttsterk espresso, mascarpone og hvit sjokolade fra Lombardia.

Whiskey Sour

Konditorens favorittdrink: Ett lag syrlig og frisk sitron-ganache og ett lag mørk, og dyp Skotsk Whiskyganache.

Smak fra seieren i Årets Konditor '17

Allergenoversikt 
KONTAKT OSS

 

Tlf: 95 30 21 01

post@sjokoladesalongen.com

FOLLOW US
  • Facebook Grunge
  • Instagram Grunge

Tirsdag:   kl. 10:00 -16:00
Onsdag:  kl. 10:00 -16:00

Torsdag:  kl. 10:00 -16:00

Fredag:    kl. 10:00 -16:00
Lørdag:    kl. 10:00 -15:00