Sjokoladekuler
Vår sjokolade baseres på den beste belgiske og italienske sjokolade og råvarer av høy kvalitet.
Konfekten vi lager er ferskvare og vi bruker ingen form for kunstige konserveringsmidler.
Herlige sjokoladekuler med silkemykt fyll.. Sjokoladekulene kommer i mange smaker, med mye kortreist innhold. Noen er alltid med, og andre bytter vi litt etter sesong.
Mye av bærslagene som er i kulene kommer fra gårder i og rundt Vestfossen, eks. bringebær fra Spæren Gård, jordbær fra Fiskum, kirsebær fra Bagstevold Gård og epler fra naboen!
For at sjokoladen skal holde seg fersk lenger er det best å oppbevare den på et litt kjølig sted eller i kjøleskap.
Allergener
for alle kulene.
TRYKK HER
En klassiker! Mørk sjokolade 57% med peppermyntedråper rullet i bitter kakao
For Baileys-elskeren! Mye av fløten er byttet ut med den irske favoritten for maks smak!
Myk, mild melkesjokolade med biter av seigmenn og nonstop!
Lokale, deilige bringebær i skjønn forening med dansk rålakris og en skvett bringebærlikør
En litt friskere og syrligere variant enn kun nougat, med lokale bær fra Spæren Gård og litt bringebærlikør.
Belgisk Gold sjokolade (karamellisert hvit sjokolade med salt) og hint av G-35 brunost, rullet i blåbærpulver
Spanias nasjonal-dessert. Creme Bruleès spanske fetter, tilsmakt Ceylon kanel og appelsin
Vår egen plomme her på Eiker, høstet ved Eikern. Laget som fruktkaramell sammen med vaniljeganache.
Halvhissig sak med honning fra flittige bier fra Modum og spicy chili
Beste av det beste! Søtsyrlige jordbær fra Eiker og eksklusiv, fransk Mumm rosè champagne lager fest i munnen
Alles favorittsmak; myk fløtekaramell med havsalt fra Gossen i Møre og Romsdal
Caraîbe 66% fra Valrhona, perfekt til syrlig frisk kirsebær fra Bagstevold Gård og dansk rålakris.
Kokos, kokos og kokos! Røsta kokos, kokosmelk og kokosrom, med et hint av friskt limeskall
Vår bestselger- og det er lett å skjønne! Silkemyk ganache med rålakris fra Johan Bülow og ørlite salt.
Å, noe av det beste er lukten av nyskrellet mandarin! Kanskje ennå bedre fanget i en silkemyk karamell!! Søt m lett syre
Klassisk belgisk favoritt: laget på karamellisert hasselnøtt-og mandelpure og belgisk melkesjokolade
Ahh, pasjonsfrukt.. Søt, syrlig og frisk på en gang! En tropisk favoritt, selvsagt med 90 talls hiten Passôa
Ett lag peppermynte karamell og ett lag ganache på rålakris og salmiakksalt. Smak fra seieren i Årets Konditor '17
Myk melkesjokolade ganach med skikkelig pepperkakesmak, rullet i knuste, hjemmebakte pepperkaker
Fest i ei kule! En klassisk kombo med ananas, lime og kokos - med et hint av rom
Salt karamellfyll + popcorn infusert ganache utgjør ei lita festkule som vi digger
Nesten som kirsebær strüdel. Kirsebær-kompott og en deilig myk ganache på ital-iensk ricotta kremost.
Frisk og syrlig sitronganache, med skall og saft fra økologiske sitroner. Og selvsagt Limoncello!
Salt og søtt! Salte, finhakkede og røstede peanøtter i en ganache på karamellsjokolade. Rullet i sprø maiscrisp
Det beste fra Italia: Marsala, kruttsterk espresso, mascarpone og hvit sjokolade fra Lombardia.
Ville mengder Bourbon vanilje, hvit sjokolade og knallgrønn, kinesisk Matcha te. Rullet i hjemmelaget vaniljesukker
Tonjes favorittdrink: Ett lag syrlig og frisk sitronganache og ett lag mørk, og dyp Skotsk whiskyganache. Smak fra seieren i Årets Konditor '17