Avenir Light er en ren og stilfull ofte foretrukket av designere. Den er lett å lese, og et godt fontvalg for titler, paragrafer og mer.

Om oss

Historien

Vårt lille sjokoladeeventyr startet forsiktig med salg av sjokolade og kaker på en lokal matfestival. I tillegg til at vi lagde sjokolade i julegaver til venner og familie. Vi hadde begge andre jobber, men syntes det var veldig gøy å jobbe sammen - og ikke minst med sjokolade.

Høsten 2010 kjøpte en tidligere frisørsalong i Vestfossen og pusset opp i lang tid. 14. april 2011 åpnet vi Sjokolade Salongen, en liten café og sjokoladebutikk. 

De første årene hadde vi åpent tre dager i uka og hadde jobber ved siden av. Etterhvert åpnet vi flere dager - og i dag er vi 5 heltidsansatte og 4 ekstrahjelper.  

I 2015 ble Tonje med på Baker- & Konditorlandslaget og har i løpet av noen år rukket å delta i Nordisk Mesterskap to ganger, bli Norgesmester, servere kaker til Dronningen, lage Norges lengste pepperkaketog med mye mer. 

For et par år siden kjøpte vi det tidligere Markenskontoret ved siden av oss og vi skal utvide Salongen vår med flere sitteplasser. Vi håper å åpne denne delen før jul. 

Med oss i sjokoladeteamet vårt har vi noen supre og blide jenter;
Elin, Eira, Josefine, Stine, Marthe, Isabell og Moa. 

TONJE

Tonje begynte tidlig med baking og kokkelering, godt hjulpet av bestemor Ruth. 

Karrieren startet som konditorlærling hos Lampeland Bakeri i Kongsberg. Rett over på skolebenken for å bli kokk, og kokkelærling på Clarion Hotel i Stavanger. 

Etter endt læretid jobbet hun som kokk og dessertkokk på Bølgen & Moi i Bergen. Så var det over til Østlandet igjen, som dessertkokk på Michelinstjerne restaurantene Feinschmecker og Le Canard, souschef på Café Christiania, dessertkokk på Solsiden Restaurant og konditor på Lysebu Hotell.
Tonje har i tillegg drevet eget firma som matstylist og har jobbet med flere av Norges beste matfotografer. 
I perioden 2015-2018 var hun med på Baker- og Konditorlandslaget og deltatt i Nordisk Mesterskap flere ganger. I 2017 vant Tonje NM i konditorfaget- og Tonje er fortsatt regjerende norgesmester :)

INGVILL

Begynte tidlig med å være med pappa Trond og hjelpe til på messer og arrangement. 
Hun tar seg fortsatt av booking og bestillinger i El. & Messeservice, som holder på med utleie av utstyr til messer, festivaler og andre store arrangement.

Ingvill er høyskoleutdannet innen reiseliv. Jobbet ti år på First Hotel Ambassadeur i Drammen (resepsjonist, booking, konferansesjef, restaurantsjef) og noen år på reisebyrå.
Store deler av sommerferiene gjennom årene er tilbrakt med jobbing på festivaler. Vi har servert mat og drikke til sulte og tørste festivalgjester i blant annet Seljord, Molde, Vinstra, Sørlandet og Oslo. På festivalen Oslo Pride i Spikersuppa hadde vi gjennom 12 år ansvar for all drikkeservering.
10 barer, 80 ansatte, 77000 besøkende: mye moro!!

KONTAKT OSS
95 30 21 01 

post@sjokoladesalongen.com

 

  • Facebook Grunge
  • Instagram Grunge

FØLG OSS
 

ÅPNINGSTIDER: 

Tirsdag - fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 15