Avenir Light er en ren og stilfull ofte foretrukket av designere. Den er lett å lese, og et godt fontvalg for titler, paragrafer og mer.

Kakemeny

Vår kakemeny består av kaker med gode og spennende smaker.
Kakene er laget med ekte råvarer og lages møysommelig med mange lag forskjellig innhold og smak. 
Godt håndverk smaker! 

 

Vi lager dessverre ikke tradisjonelle marsipankaker og sjokoladekaker, ei heller temakaker. 

Kakene fås kjøpt i Sjokolade Salongen fryst og trenger ikke forhåndsbestilles. Kakene tines i kjøleskap over natta. 

Konfektkake                            
Myk sjokoladebunn – Pasjonsfruktcrème -
Pasjonsfruktmousse - Italiensk marengs

Allergener: E, ME (fløte, smør), SY, G(hvetemel)

kr. 525,- (10-12p)              

Kongekake                            
Myk sjokoladebunn - Creme Bruleè -                                  
Pærekompott med ingefær - Mørk Sjokolademousse

Allergener: E, ME (fløte, melk, smør), SY, G (hvetemel)
I makroner til pynt: Mandel

 

kr. 575,- (10-12p)              

Dronningkake                      glutenfri             
Mandel- og gresskarkjernebunn - Karamell m havsalt -
Jordbærskum – Mascarpone & basilikummousse –                
Yoghurt & hylleblomstmousse   

Allergener: E, M, ME (fløte, melk, smør, mascarpone), SY, P
 

kr. 575,- (10-12p)             

 

Karamellbonanza                   
Hvit sjokoladebrownie med peanøtter -
Kaffekaramell – Salt karamellmousse –
Banan & pasjonsfruktkompott


Allergener: E, PE, ME (fløte, melk, smør), SY, G(hvetemel)

kr. 599,- (10-12p)            

Forkortelser for allergener markert med:
CA: Cashewnøtter
E: Egg

G: Gluten

H: Hasselnøtter

M: Mandler

ME: Melk,

P: Pistasjnøtter

PE: Peanøtter

SY: Soya 

SM: Sesam

V: Valnøtter

KONTAKT OSS
95 30 21 01 

post@sjokoladesalongen.com

 

  • Facebook Grunge
  • Instagram Grunge

FØLG OSS
 

ÅPNINGSTIDER: 

Tirsdag - fredag kl. 10 - 16
Lørdag kl. 10 - 15