Avenir Light er en ren og stilfull ofte foretrukket av designere. Den er lett å lese, og et godt fontvalg for titler, paragrafer og mer.
Bryllupskaker
Bryllupskaken spiller en stor rolle på bryllupsdagen. Uansett om kaken skal inntas som en fantastisk start på festen, som en dessert etter middagen eller som en søt avslutning på kvelden, skal den både være velsmakende og en fryd for øyet.
Vi lager fine og smakfulle bryllupskaker og bruker kun de beste råvarer. Vi tilpasser deres ønsker for den store dagen i forhold til utseende, form, smak og dekor.
Tonje deler gjerne sine anbefalinger og tips dersom ønskelig,
og hjelper med glede til med forberedelsene.
Vi lager dessverre ikke etasjekaker som står oppå hverandre, men separate kaker på stativ eller annet ønskelig fat.
Måten vi lager kakene på gjør det vanskelig å sette rett oppå hverandre.
1 etasje ca 20 personer kr. 1675,-
2 etasjer ca 25-30 personer kr. 2255,-
3 etasjer ca 40-45 personer kr. 3500,-
4 etasjer ca 50-65 personer kr. 4735,-
5 etasjer ca 75-90 personer kr. 6765,-
6 etasjer ca 90-110 personer kr. 8400,-
Bryllupskakemeny
Kongekake
Myk sjokoladebunn - Creme Bruleè -
Pærekompott med ingefær - Mørk Sjokolademousse
ALLERGEN MÅ FYLLES UT
Dronningkake glutenfri
Mandel- og gresskarkjernebunn - Karamell m havsalt -
Jordbærskum – Mascarpone & basilikummousse –
Yoghurt & hylleblomstmousse
ALLERGEN MÅ FYLLES UT
Karamellbonanza
Hvit sjokoladebrownie med peanøtter -
Kaffekaramell – Salt karamellmousse –
Banan & pasjonsfruktkompott
ALLERGEN MÅ FYLLES UT
Forkortelser for allergener markert med:
CA: Cashewnøtter
E: Egg
G: Gluten
H: Hasselnøtter
M: Mandler
ME: Melk,
P: Pistasjnøtter
PE: Peanøtter
SY: Soya
SM: Sesam
V: Valnøtter